Bilall Kasami, urim për Fitër Bajramin

Pas një muaj agjërimi, me përkushtim e devotshmëri, sot po dalim në ditën e Bajramit të Madh, duke shpresuar se krejt përpjekjet e adhurimet tona të jenë pranuar dhe ky Ramazan të ketë qenë një shteg drejt kalitjes për sfidat që na presin në rrugëtimin tonë.
Me këtë rast të gjithë besimtarëve muslimanë jua uroj këtë festë madhështore, duke u lutur që këto ditë Bajrami t’i kaloni në gjirin tuaj familjar në harmoni e lumturi.

Paçi Bajram të mbarë dhe të lumtur!

Urime për shumë mote Fitër Bajrami!

Bilall Kasami, kryetar

In : Aktuale

Loading...
loading...