Bosi shqiptar kapet mat në hotel me Pamela Anderson

Me sa duket lidhja e tyre nuk mbetet vetëm në kuadrin e marrëdhënies socilale.
Biznesmeni shqiptar Fatmir Hysenbelliu po hedh hapa më shumë në raportin e tij me sex-simbolin Pamela Andërson.

Lidhaj e tyre u përfol para pak javësh kur Pamela dhe Fatmiri u panë së bashku në të njëjtin event, shumë pranë njëri tjetrit. Zërat filluan të shtohen kur diva 49 vjeçare komtentonte në publikimet e dajlit të makinave luksoze dhe dukej gati e magjesur prej të riut.StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm


Loading...
loading...