Bujar Osmani: Protesta kundër popullit që nuk të votoi është marrëzi!

Parakalimi i sotëm për të shprehur pakënaqësi, nga dy partitë shqiptare që dështuan në zgjedhjet e 15 korrikut, Aleanca dhe Alternativa shqiptare, ka shtyrë z. Bujar Osmani të deklaroj se “nëse s’ke turp, bëj çka të duash!”.

Kur asnjë përfaqësues i vet atyre apo i cilit do subjekti tjetër, asnjë përfaqësues i organizatave civile, asnjë përfaqësues i OSBE/ODIHR-it nuk kanë konstatuar asnjë vërejtje në këtë proces zgjedhor, të protestosh kundër popullit pse s’të ka votuar është marrëzi, ka shkruar Z. Besnik Osmani.

Ja postimi i z. Osmani në fb:

Nëse ske TURP, bëj çka të duash!StrugaLajm

Ta etiketosh popullin tënd para botës vetëm për t’i ik përgjegjësisë për dështimin është kulmi i turpit të kësaj politike adoleshente.

Në kushte kur asnjë përfaqësues i vet atyre apo i cilit do subjekti tjetër, asnjë përfaqësues i organizatave civile, asnjë përfaqësues i OSBE/ODIHR-it nuk kanë konstatuar asnjë vërejtje në këtë proces zgjedhor, të protestosh kundër popullit pse s’të ka votuar është marrëzi!

In : Aktuale

Loading...
loading...