Burri nga Kërçova, shkon në polici se e rreh gruaja!

Për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar për vepër të kryer penale “lëndim trupor”, Stacioni policor në Kërçovë ka ngritur padi penale kundër V.V (43) nga fshati Bërzhdani i Kërçovës.E denoncuara veprën penale e ka kryer më datën 29 maj, këtë vit, gjatë një zënke me burrin e saj. Ngjarja ka ndodhur në shtëpinë familjare në fshat, rreth orës 15, kur për shkak të mospajtimeve të caktuara ka ardhur deri në konflikt verbal mes të denoncuarës dhe bashkëshortit të saj.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...