Cana: Pacientët të mos vonohen në spital

Mjeku i Klinikës Infektive në Shkup, Fadil Cana në intervistën për platformën informative dhe edukative Anticovid shprehet se njëri ndër shkaqet e përhapjes së madhe të virusit Covid 19 është fakti që një pjesë e madhe e qytetarëve gjatë kohës së verës u sollën me neglizhencë ndaj këtij virusi, duke menduar se moti i i nxehtë do të neutralizojë Covid 19.

Cana deklaroi se për të ulur numrin e madh të personave të infektuar me Covid 19, nevojitet që ata që kanë simptome të dukshme, nuk duhet të vonohen për të kërkuar trajtim mjekësor.StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...