Çfarë janë tre pikat e bardha të BDl-së

Simpatizantë dhe funksionar të lartë të Bashkimi Demokratik për Integrim kanë filluar të shpërndajnë një foto me tre pika të bardha në fushë të gjelbër.

Të shumtë janë ata të cilët kanë parashtruar këtë pyetje por nga ana e këtij subjekti nuk kanë bërë të ditur çfarë paraqet kjo foto.Reklame

Nga infot e pakta që mund të merren nga subjekti i Ali Ahmetit kuptohet se kjo foto do të jetë logoja e një projekti që do ta lansoj kjo parti së shpejti dhe që ka të bëj me zgjedhjet lokale.

BDI në këtë rast shërbehet me trik marketingu, me qëllim që të ngrej kurreshtjen e qytetarëve për atë se çfar paraqet e njëjta.

Loading...
loading...Loading…


loading…