Çfarë po ndodh? Bien rrjetet sociale, Facebook dhe Instagram nuk hapen

Uebfaqja e dytë me përdorur në botë, Facebook ka rënë nga sistemi.

Arsyet e këtij problemi ende nuk dihen.

Përdoruesit po raportojnë probleme.

Kjo është pamja:

Loading...
loading...Loading…


loading…