Del në treg makina më e shtrenjtë në botë: Pjesa e pasme mund të shndërrohet në set pikniku

Makina e re më e shtrenjtë në botë është zbuluar sot nga Rolls-Royce.

Grand Tourer i konvertueshëm i Boat Tail prej 20 milion £ është i pari i një treshe ekskluzive limuzinash shumë të personalizuara.

Ai është porositur posaçërisht nga një çift i pasur me një dashuri të madhe ndaj shampanjës së ftohtë.

Në kuvertën e pasme të automjetit është i vendosur një set për të darkuar, tavolina rrotulluese për kokteje me karrige të përshtatshme.

Prodhuesit britanik të makinave i janë dashur katër vjet për të hartuar dhe prodhuar në bashkëpunim me klientët të cilët dëshironin një makinë unike.

Kjo makinë ka një çmim prej 20 milion £. Është gjithashtu dyfishi i kostos së dy makinave të mëparshme të reja më të shtrenjta në botë. Arsyeja për shpenzimet e mëdha është se makina është projektuar me kosto të larta përbërëse.

Ajo është tepër luksoze, aq sa mund të përdoret edhe për piknik, duke shijuar çdo moment të kohës.

Loading...
loading...Loading…


loading…