Deputetët dhe gazetarët evakuohen nga Parlamenti!

Më në fund ka nisur evakuimi i deputetëve, ndërsa të parët janë nxjerrë pesë deputetët e parë të lënduar. Gjithashtu, ka nis edhe evakuimi i gazetarëve. (koha.mk)

In : Aktuale

Loading...
loading...