Dëputetët e Strugës, vizituan Ziadin Selën!

Deputetët e parlamentit të Maqedonisë Syrja Rashidi ,Branko Manojloski dhe Agim Shaqiri sot vizituan Zaidin Selën në Spitalin e Tetovës ku ai trajtohet prej disa ditësh pas dhuënës që u ushtrua ndaj tij ditën e enjte nga dhunuesit e parlamentit.Deputetët pasi vizituan Ziadin Selën përcollën mesazhin se ai është në gjendje stabile dhe po e merr veten në kohë rekord  dhe me gjasë brenda dy tre ditësh do tu rikthehet angazhimeve të tija të përditshme.Interesimi për të vizituar Liderin e LR-PDSH-së në Spitalin e Tetovës ka qënë shumë i madh por ekipi i mjekëve pavarsisht dëshirës së Ziadin Selës për të takuar të gjithë ka ndaluar vizitat në mënyrë që rehabilitimi të jetë më i shpejtë.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...