Deri tani 912 viktima dhe 5385 të lënduar në Turqi

Të fundit rreth tërmetit në Lindje te Turqisë deri më tani:

– 912 viktima, 5385 te lënduar
– 2818 banesa të rrënuara
– Shkalla e tërmetit u perditsua, nga 7.4 në 7.7 shkalle Rihter
– 9000 personel të kërkimit-shpëtimit ne terren
– ushtria e përfshirë në operavione te shpëtimit
– ndihma nga vendet tjera eshte hapur – SHBA, BE, Gjermania, UK, Azerbajxhani, Izareli, Pakistani, Japonia, Ukraina, Rusia ndër vendet e para që kanë ofruar/ jane rruges për të dhenë asistencen e tyre në operacionet e shpëtimit.StrugaLajm
Loading…


loading…