Diaspora për Strugën mobilizohet :Njoftim për nisjen e aeroplanëve

Në tubimin tonë të organizuar më 30 shtator në Ëinterthur të Zvicrës ju informuam që do të organizojmë udhëtim për ditën e zgjedhjeve.

Ju të nderuar bashkëqytetarë të Strugës , ju përgjigjët thirrjes sonë masovikisht dhe ne si organizatorë kishim për detyrë , që jut ë nderuar bashkëqytetarë të merrni obligim si qytetarë të Strugës dhe të votoni për të mos e ndalur ndryshimin.

Diaspora për Strugën e mban fjalën dhe për ju organizon dy fluturime :

Nisja

Të Shtunën më 14 Tetor Cyrih-Ohër
Të Dielën më 15 Tetor Cyrih-Ohër

Kthimi
Të dielën më 15 Tetor Ohër-Cyrih

Kontaktoni koordinatorët tanë në telefon :

 

Tel: 078 897 07 27 dhe Tel : 076 339 44 24StrugaLajm

 

#ZiadinSela
#ImerImeri

#Medije dhe #MeGuxim

#ASH9

 

 

In : Aktuale

Loading...
loading...