Digjen kallamishtet në rrugën Strugë-Kalishtë policia jep detaje

Më datë 31.03.2023, rreth orës 15:00 në Njësinë për Punë të Brendshme Strugë është raportuar se në bregun e liqenit përskaj rrugës nga Struga deri në fshatin Kalishtë ka rënë zjarr në lloje të bimëve me kërcell të ulët dhe kallamishte në gjatësi nga 200 metra . Nuk ka persona të lënduar, ndërsa ka intervenuar Njësia Territoriale e Zjarrfikjes nga Struga. SPB Ohër, Zëdhënëse Merlina Islami

StrugaLajm
Loading…


loading…