Digjet një shtëpi në Strugë reagon zjarrëfiksja

Më datë 26.11.2023 në ora 19:00 në Njësinë për Punë të Brendshme Strugë është raportuar se në rrugën “Misleshevski pat” në Strugë ka rënë zjarr në një shtëpi në pronësi të B.S.(68) nga Struga. Nuk ka të lënduar dhe zjarri është shuar nga ekipi i Njësisë Territoriale të Zjarrfikjes.

In : Aktuale

Loading...
loading...