Dimri po vjen,gomat LASSA dhe autoservisi SMAG janë zgjidhja

Dimri po vjen, në treg tashmë janë shumë kompani, por gomat e kompanisë internacionale ‘’LASSA’’ bëjnë diferencën dhe po rezultojnë më të kërkuara nga poseduesit e veturave dhe të mjeteve të tjera .Autoservis –Gomisteri ‘’SMAG’’që ndodhet në rrugën magjistrale Strugë-Qafë Thanë, përballë Tefericit është autoservisi i autorizuar nga LASSA për tregtimin dhe montimin e gomave të kësaj kompanie për rajonin e Strugës.Tashmë, në Autoservis –Gomisteri ‘’SMAG’’do të gjeni të gjitha profilet dhe modelet e gomave të veturave ,ndërsa me porosi të vecanta mund të pajiseni edhe me goma për mjete të tjera të transportit apo ato bujqësore.
Autoservis –Gomisteri ‘’SMAG’’aty ku shërbimi është një traditë.

Përmë shumë informacion kontaktoni në cel:071 220 075 dhe 071220 095       


Loading...
loading...Loading…


loading…