Djali i ish kryetarit ka bërë vetëvrasje


Gjatë mbrëmjes së djeshme në Dellçevë ka bërë vetëvrasje 23 vjeçari Aleksandar Zahariev, djali i ish kryetarit të Shtipit, Illço Zahariev, shkruan “Slobodepn Peçat”, transmeton SHENJA.


Lajmi është konfirmuar nga Prokuroria Publike. Ata informojnë se është bërë hetim dhe se kanë konstatuar se vdekja është shkaktuar për shkak të ngufatjes.
Trupi është dorëzuar për obduksion.

In : Aktuale

Loading...
loading...