Djali nuk fton nënën e babain në dasmë, ata vendosin ti shesin shtëpinë

Për shumicën e familjeve, një martesë është një rast i veçantë për t’u festuar me ata që kanë më shumë rëndësi për to.

Por prindërit e një dhëndëri kanë pësuar një zhgënjim të madh, pasi djali i tyre i përjashtoi nga dasma.

Familja e të fejuarës mendoi se ata nuk ishin mjaftueshëm të mirë për të marrë pjesë.

Kuptohet që mamaja dhe babi u befasuan dhe babai i mërzitur planifikoi të shiste shtëpinë ku jeton djali.StrugaLajm

Nesho: Vini re! Mesazhet e liderave të opozitës në protestë tregonin siguri të plotë
Ai dhe gruaja e tij ndanë historinë e tyre në rrjetet sociale ku kërkuan mendime se si të vepronin.

“Bazuar në atë që lexova, më huton pse ai do ta bënte këtë.”

Një tjetër sugjeroi: Me djalin tuaj ju sugjeroj të bëni një bisedë, shikoni pse është i gatshëm t’ju ndërpresë për një familje të re.
Loading…


loading…