Do shpallen cmime te reja te naftes dhe benzines

Vendimi, sipas zëdhënëses së KRRE, Marina Uzunov, do të shpallet më vonë gjatë ditës.

“Janë plotësuar parakushtet, KRRE do të marrë vendim që do të jetë në fuqi nga ora 00:01 (mesnata) e datës 18 mars 2022, tha Uzunov.StrugaLajm

Çmimet e derivateve bazohen në rregulloren e ndryshuar për përcaktimin e çmimeve me pakicë të derivateve të naftës, me të cilin KRRE mund të marrë vendime çdo ditë për ndryshimin e çmimit të derivateve nëse llogaritja e çmimit të ndonjë derivati ​​të naftës rritet ose ulet për dy denarë. Llogaritja merr mesataren e kuotimeve të mëparshme pesëditore në bursë dhe nuk ndikon aspak në çmimin e naftës bruto në tregun botëror.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...