Dollogozhda, mbjell 3 hektar tokë me grur për qellime humanitare

Këshilli i xhamisë në aksion për të mbjell rreth 3 hektar tok me grur.

Ideja e aksionit është pastrimi i tokës dhe mbjellja e Grurit ,ku më pas Mjelli do jepet për qëllime humanitare.

Këshilli i xhamis falemenderon Memet Koxhaxhikun, Ardian Zhaku, Ida Zhakun , Ardian Miftari, Lali Zhakun, Atmi Koxhaxhikun dhe Qendrim Zhakun të cilët shprehën dëshir për ta marr këtë aksion përsipër vullnetarisht.

Loading...
loading...Loading…


loading…