Dorëhiqja e Gruevskit, kryetari i ri i VMRO-së zgjedhet më 23 dhjetor

Per momentin eshte duke u mbajtur mbledja e komitetit qendror te VMRO DPMNE-se dhe sipas burimeve brenda partiake te siguruara nga InfoShqip eshte pranuar edhe doreheqja e Gruevskit, dhe me detyren si kryetar deri ne kongresin e 23 Dhjetorit do te udheheq sekretari Muckovski.

Keto informata pritet te zyrtarizohen sonte ne ndonje konference per te treguar vendimet qe jane marr ne kete mbledhje te komitetit qendror.StrugaLajm
Loading…


loading…