Drini i Zi dhe liqeni i Ohrit me nivel të ulët

Nivelet e ujërave në të gjitha lumenjtë dhe liqenet më të mëdha në Maqedoni, përveç në Dojran, janë nën nivelin e zakonshëm për këtë periudhë të vitit, kumtoi DPHM.

Nivele më të ulëta kanë Vardari, Treska, Pçinja, Bregallnica, Cërnareka, Radika, Sateska dhe Drini i Zi, si dhe Liqeni i Ohrit dhe i Prespës. Në plus prej 170 centimetrave është vetëm Liqeni i Dojranit.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...