Dy persona u mbytën,njëri në liqen tjetri në digë!

B.I (52), banor i fshatit Drenovë, dje në digën “Lisiçe” derisa ka peshkuar me GJ.J (58) ka parë një prizë për peshkim, ka kërcyer në ujë që ta nxjerr, pas çka është përmbytur dhe nuk është paraqitur në sipërfaqe.

MPB kumtoi se në vendin e ngjarjes janë dërguar nëpunës nga SPB Veles, ndërsa janë angazhuar edhe pjesëtarë të Njësitit për detyra të posaçme për gjetjen dhe nxjerrjen e trupit.

MPB informon se dje në afërsi të fshatit Dollno Dupeni në Liqenin e Prespës, është gjetur r.a (53) i mbytur nga Prilepi.StrugaLajm

Nëpunësit policorë nga Stacioni policorë Markova Noga e kanë nxjerrë trupin nga lumi. 

In : Aktuale

Loading...
loading...