Dy të vrarë në një kazino në Bllacë, katër persona hynë me kallashnikov

Sot në mëngjes ka ndodhur një ngjarje e rëndë në kazinon “Vegas” në Bllacë , ku mbetën të vrarë dy persona.

Katër persona të armatosur me kallashnikov kanë hyrë ta grabisin kazinon. Ata kanë vrarë njërin prej sigurimit të kazinos dhe një tjetër i cili për momentin po luante në një aparat.

Loading...
loading...Loading…


loading…