E pa zakontë vajza nga Durrësi e shet trupin për 20 mijë

Virgjëria e një femre, në Shqipëri mbetet ende kriter. Mentaliteti i meshkujve po i shtyn femrat gjithnjë e më tepër që edhe në rastet kur nuk janë më të virgjëra, përsëri ta rikthejnë virgjërinë e tyre, me anë të një procedure disa minutëshe te doktori.

Aq i mbivlerësuar është ky fenomen, sa në ditët e sotme vajzat e virgjëra kanë filluar ta shohin si biznes cipën e tyre. Kështu të paktën ka vendosur një vajzë nga Durrësi, e cila ka nxjerrë në ankand virgjërinë e saj duke filluar nga 20.000 euro. Lajmërimin për shitjen e këtij “produkti” e ka bërë menaxherja e njohur e club “Shqiponja” Anna Geti.

Paralajmërimi është bërë me një mbishkrim “lajmërim ekstravagant” për shitje të virgjërisë.

Vajza është 2 metra kërkon të shesë virgjërinë. Sepse nuk mendon se e meriton kush virgjërinë pa paguar. Dhe se do me ik ne Dubai me e shit .
Shuma varron nga 20.000 euro e lart.StrugaLajmStrugaLajm

Dhe është shumë seriozisht ky informacion.StrugaLajm

Te interesuarit te paraqiten për te mbajtur radhë në ankand . Ose të më kontaktojnë mu personalisht tek Club Shqiponja 2”, ky është lajmërimi i pa zakontë që bën Anna, i cili nuk ka asnjë ndryshim me shitjen e një produkti të çfarëdoshëm.

Një tjetër fenomen që përmend menaxherja është edhe ai i shitjes së virgjërisë në vendet e Lindjes së Mesme, ku për nga preferencat dhe mentaliteti meshkujt arab duken të ngjashëm me ata shqiptar.

https://m.facebook.com/anna.shtetnevete.37/posts/852217531604806?refsrc=http%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2Fe-pa-zakonte-vajza-nga-durresi-shet-virgjerine-per-20-mije-euro-ose-te-shkoje-ne-duabai%2F

In : Showbiz

Loading...
loading...