E pabesueshme, brenda tre ditëve fiton dy herë lotarinë

Gruaja që ka dashur të mbetet e paemëruar nga Brisbane e Australisë, ka fituar afro dymijë euro në lotari në fillim të javës.
Por pas tre ditësh, ajo ia ka dalë të fitojë në një lojë tjetër, që arrin vlerën e 2.5 milionë eurove.

“Më dukej sikur fati ishte larguar nga unë dhe se tani po më kthehet. Është sikur kremi mbi tortë” ka thënë ajo lidhur me rastin.

Mësohet se edhe gjatë javëve të fundit, ka fituar në disa lotari por shuma të vogla të parave.StrugaLajm

Kur është pyetur se si do t’i shpenzojë të hollat, ajo ka thënë se dëshiron të bëjë jetë normale, vetëm se do të shkojë të luaj ndonjëherë golf.


Loading...
loading...