E rrahi gruan arrestohet 32 vjeçari

Më datë 10.04.2023, rreth orës 23:00, nga ana e punonjësve policorë nga SPB- Ohër, është arrestuar 32-vjeçari N.S. nga Ohri i cili ka sulmuar fizikisht gruan e tij në shtëpinë e familjes. – I njëjti është ndaluar në stacionin policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të bëhet kallëzim përkatës, njofton MPB-ja dhe Lidhjet Ohër.

In : Aktuale

Loading...
loading...