E rrahin 72 vjecarin paditen dy të rinj në Ohër

SPB-ja në  Ohër ka ngritur  padi penale kundër V.V.M. (28) dhe I.S (22) të dy nga Ohri për veprën penale  ‘’lëndime të rënda trupore “. Më 26/06/2017, rreth 16.00  në oborrin e shtëpisë në pronësi të GJ.M (72), kanë shkuar të dyshuarit dhe pas një grindje të shkurtër verbale me të,  fizikisht me karrige  druri e kanë  sulmuar 72 vjecarin, të cilit i kanë shkaktuar lëndime  të rënda  trupore.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...