Vlerësim nga media gjermane për Nexhmi Muqiqin kryetarin e Shoqatës Çamëria

Media Gjermane e cileson atdhetar të pakompromis z.Nexhmi Muqiqi

Shtypi media gjermane po e vlereson lart z.Muqiqi kryetar i shoqates Çamëria për rolin e tij konstruktiv.

Kujtojmë se z.Nexhmi Muqiqi po lobon fuqimisht po shkrin terë potencialin e tij për sensibilizimin e çeshtjes çame .StrugaLajm

Media gjermane shtypi dhe vet tv ZDF po folin për vlerat përkushtimin e Nexhmiut me bashkëpuntor .
Loading…


loading…