E tmerrshme! Gruaja ther burrin, dashnori bën operacion plastik që ti ngjajë …

Një çift të dashurish në Indi ka vrarë bashkëshortin e gruas së martuar dhe planifikonin të kryenin operacione plastike, në mënyrë që i dashuri i saj të mund të zinte vendin e të shoqit.

E reja e kishte vrarë burrin me ndihmën e të dashurit dhe më pas kishin vendosur të hidhnin acid në fytyrën e këtij të fundit, në mënyrë që ai të zinte vendin e burrit të vrarë, por të mos njihej nga prindërit.
StrugaLajm
Loading…


loading…