Eda Roçi nga shkolla e Belicës e sukseshme në garat komunale

Nxënësit nga shkolla fillore “Bashkimi” nuk ndalen duke arritur sukses në garat komunale. Nxënësja Eda Roci nga fshati Belicë, së bashku me mentorin e saj, Rinije Roci, shkëlqeu në garat komunale në lëndën e shkencave natyrore duke zënë vendin e parë! Urojmë shumë suksese në garat regjionale për nxënësen dhe mentorin e saj!StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...