Edhe delet në numër edhe ujku i kënaqur !”-Suat Saqipi

“Kryeministri Zaev me votëbesimin ndajë qeverisë ai i vuri në test deputetët e koalicionit, se a janë të gjithë në numër !

E para brenda koalicionit të SDSM sepse Bilall Kasami trumpetonte që do ju bashkangjiten dy deputetë nga Alternativa dhe n’fakt nuk ndodhi!

E dyta edhe BDI nga radhet e së cilës kercënonin, që nëse vazhdon Grubi të jetë zv.kryem mbi tre deputet tërhiqen,as kjo nuk ndodhi !
Do e mbyllë kte opinion me një thënie popullore ;-
“Edhe delet në numër edhe ujku i kënaqur !”-s.s


Loading...
loading...