Edhe kjo ndodhi në Maqedoni, qytetari bie në pusetë, tani duhet të paguajë 200 mijë denarë dënim pse nuk shikoi ku ecë

Sandanski”, duke kaluar pranë njerëzve, rashë në një puset të hapur dhe u lëndova. Kalova gjashtë muaj në spitale me longeta dhe e çova çështjen në gjykatë. JP Low Construction u përpoq të arrinte një marrëveshje, por unë nuk pranova. Fatkeqësisht, në këtë gjykatë ka ende gjyqtarë që nuk na lejojnë të japim drejtësi. Unë i padis për rënie në bosht të hapur dhe po e humb kontestin”, thotë Jeparoski.StrugaLajm

Për këtë aktvendim të gjyqtarit Bogoja Strezoski, i cili e udhëhoqi procesin gjyqësor, Xheparoski thotë se është precedent që në Evropë raste të tilla janë gjithmonë në favor të qytetarit.
Loading…


loading…