EDLIRA MURAD “NXENESJA E GJENERATES” në Shkollën e Strugës!

“Me rastin e Patronatit te Shfk”V. Milladinovci”-Struge,si cdo vit, nder te tjera jepet mundesia qe Drejtori i shkolles ne fjale Shkelqim Aliu, te pershkruaj ecurine e punes edukativo-arsimore dhe te ndaje levdata dhe mirenjohje. Kryefjala e ketij solemniteti ishte nxenesja Edlira Murad, e cila per nente vjet rrjesht diti te reflektoj gjithmone me energji pozitive, urtesi dhe jo vetem, sepse ajo gati garoj ne shume lende, ne nivele te Republikes dhe u stolis me mirenjohje e diploma! I gjithe kolektivi arsimor, i uron dhe deshiron Edlires suksese dhe shendet,t’i prije e mbara ne te gjitha sfidat e shkollimit te metutjeshem!(Feti Meta/Strugalajm.com)

Screenshot_20170523-222747_01StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...