Edmond Vejseli,zgjidhet kryetar i Shoqatës së Mjekëve Shqiptarë në Strugë

Sot në datë 01.04.2022, Shoqata e Mjekëve shqiptarë të Maqedonisë së Veriut – Dega Strugë, e mbajti takimin e radhës.

Takimin e hapi ish kryetari i degës Dr. Edip Shei, i cili pasi përshëndeti të pranishmit, tregojë për aktivitetet e shoqatës gjatë mandatit të kaluar dhe shpalosi rendin e ditës, me këto pika:

 • Zgjedhja e kryesisë së re
 • Zgjedhja e anëtarëve të kryesis së degës
 • Zgjedhja e kuvendarëve për Kuvendin Qëndror të Shoqatës dhe
 • Të tjera

Fjalën përshëndetëse morën edhe Dr. Gafur Polisi, i cili foli për historikun e Shoqatës që nga themelimi deri në ditët tona, si dhe Dr. Sheriat Muharremi dhe Dr. Berat Lena

Sëpari u zgjodhën 7 anëtarët e kryesis së degës, të cilët janë:

 • Dr. Edmond Vejseli
 • Dr. Drita Roçi
 • Dr. Visar Leshko
 • Dr. Genc Polisi
 • Dr. Majlinda Shei
 • Dr. Ajet Asani
 • Dr. Selami Zhaku

Më pas, anëtarët e kryesisë zgjodhën kryetarin dhe sekretarin e dëgës, ku në mënyrë unanime u vendos që për kryetar të SHMSHM dega Strugë të jetë Dr. Edmond Vejseli dhe sekretar Dr. Ajet Asani.StrugaLajm

Për anëtar të Kuvendit qëndror u zgjodhën:

 • Dr. Vullnet Bekteshi
 • Dr. Enis Bojku dhe
 • Dr. Violeta Nasufi

Kurse për anëtar të Kryesisë Qëndrore u zgjodhën:

 • Dr. Armend Arsllani dhe
 • Dr. Edip Shei
In : Aktuale

Loading...
loading...