Ekspertët thonë se bumi i pasurive të paluajtshme në Zvicër ka përfunduar

Analiza nga firma konsulente Wüest Partner tregon se bumi zviceran i pronave po zbehet, përcjell albinfo.ch.

Ndërsa gjetja e akomodimeve në rajonet me kërkesë të lartë do të vazhdojë të jetë e vështirë, çmimet do të bien në fillim të vitit 2024.

Megjithatë, nuk pritet asnjë përplasje e madhe.

“Ajo që ne vlerësojmë është dy ose tre vjet rënie,” tha kompania, duke shtuar se periudha e tkurrjes mund të zgjasë pak a shumë, në varësi të evolucionit të ekonomisë së Zvicrës dhe tregut të punës.StrugaLajm

https://www.watson.ch/fr/economie/analyse/909493393-immobilier-pourquoi-les-prix-vont-baisser-en-suisse-en-2024
Loading…


loading…