Elmazi dhe Besa :Ne kemi projekt për Llabunishtë(Foto)

Të nderuar Labunishtar,
Juve u është premtuar shpesh herë në zgjedhjet parlamentare dhe ato lokale. Siç e dini më së miri ju vet se asnjëherë në vendbanimin tuaj nuk është bërë asgjë. Të vetmin gjë që kanë marr nga ju kanë qenë votat, kohën dhe duke ju mashtruar me punësime të rrejshme, duke ju dhënë një deputet që nuk ju hyn në punë aspak dhe duke jua ngrënë llokumin nëpër shtëpi.
Prandaj ne duam që t’ju shohim duke u zhvilluar dhe bashkë me ekipin nga Labunishta projektuam një parking i cili do të jetë një zgjidhje ideale të problemit të parkimit dhe eliminim total i trafikut.
Ju të nderuar logjikoni vetë se a duhet ta ndërtojmë këtë projekt të fuqishëm apo të merremi sërish me mashtrimet e palëve tjerë.
Ne e duam Labunishtin të ndërtuar me Një Jetë Të Re!

#meLavdrimin #voto14

In : Aktuale

Loading...
loading...