Elmazi dhe Besa:Uji në Shum, zgjidhja e parë e këtij problemi!

Sonte ishim në vizitë në fshatin Shum.
Me banorët e këtij lokaliteti diskutuam rreth problemi të ujit, problem i cili i shqetëson jo vetëm këtë fshat por edhe një numër të fshatrave tjera të cilat ndërlidhën me burimin e këtij fshati.
Lëvizja BESA bashkë me kandidatin Lavdrim Elmazin dhanë idenë e zgjidhjes të kësaj problematike dhe se si pika e parë e jona është rregullim i ujit, pastaj pikat tjera me rradhë që janë shqetësuese për jetën e qytetarëve tanë.
#meLavdrimin #voto14

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...