Elmira Aziri: Bdi ti kërkoj falje Aleancës për Shqiptarët

Në emisionin Rruga Drejt në Alsat-M debati mes Elmi Azirit nga Aleanca dhe Grubit nga Bdi ka mxjerr në sipërfaqe një faktë shumë të rëndësishëm.
Koalicioni i BDI-së me VMRO-në në Strugë,Gostivar,Dibër dhe Tetovë është faktë i pa mohueshëm se Bdi ka manipuluar dhe gënjyer opinjonin duke akuzuar Aleancën për bashkpunim me Vmro-në gjatë kampanjës për zgjedhjet lokale dhe me këtë e ka dëmtuar politikisht Aleancën,akuzat kan qenë të pa baza dhe me qëllim të dëmtimit të saj,prandaj është shumë e rëndëaishme që Bdi të kërkoj falje publike për manipulim të opinjonit dhe në veçanti ti kërkoj falje Aleancës për akuza të pa baza të cilat kanë dëmtuar imazhin e saj.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...