“Erdogan vjen në Ohër për hapjen e Xhamisë Ali Pasha”

Presidenti i Republikës së Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan do të vijë në hapjen e Xhamisë Ali Pasha në Ohër.

Ambasadorja e Turqisë në Maqedoninë e Veriut, Tulin Erkal Kara tha se presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan do të marrë pjesë në hapjen solemne të xhamisë së Ali Pasha në Ohër, përcjell “Ohrit News”.

“Po punohet për harmonizimin e një termi që i përshtatet të gjithëve, Presidentit Erdogan së bashku me udhëheqësit e shtetit të Maqedonisë do të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të rikonstruimit të Xhamisë në Ohër”, tha Tulin Erkal Kara.

Ambasadorja e Turqisë nuk sheh asgjë të diskutueshme se rikonstruimit të Xhamisë së Ali Pasha e cila për tre vjet është shtyrë vetëm nga një projekt restaurimi dhe konservimi i bërë nga Instituti dhe Muzeu i Ohrit dhe pa miratimin për ndërtim./

Loading...
loading...Loading…


loading…