Europë , Vllademir Lazereviç do i mësoj kadetet serb si me vra shqiptar kroat dhe boshnjak !

Erald Selca

Gjenerali famëkeq serb i viteve 90-ta V.Llazareviç i denuar edhe nga Haga mbi 15 vjet pasi u lirua para kohe si gjithëmonë ky institucion i ashtuquajtur i drejtesisë ishte dhe mbetet solidar me Millosheviçin dhe mbetjet e tij .

Tash në akademinë serbe ushtarake do ju ligjëroj Krimineli Lazareviç oficereve serb jo artin ushtarak por do i mësoj se si i ka vrarë sllovenet kroatet boshnjaket dhe shqiptaret sepse forcat ushtarako-policore serbe ishin forca qyqare të cilat trimerinë e tyre e shisnin me pleq gra femijë duke kryer gjenocid.

Europa dhe bota po amnestojnë serbosllavinë terroriste ekspanioniste dhe njerzit me duart e lyera me gjak.

BE Hagë Amerikë pse po toleroni një gjë të tillë një turp të tillë .StrugaLajm

Përkdheleni përkdheleni Beogradin dhe kriminelët shovenist serb.

Erald Selca -Opinionist


Loading...
loading...