Evropa e Borreleve e enderron Kosoven si toke serbe…

lebit Murtishi

Keto qendrime neofashiste, ne qefte se nuk marrin pergjigje adekuate nga fuqite kryesore brenda B.E- se, do ta futin rajonin e Ballkanit ne konflikte te reja, veshtire te kontrollueshme si vite me pare.

Borrrelet duhet ta kene kuptuar deri me sot, se raporti i forcave ushtarake ne teren nuk eshte me ai fillomviteve te nentedhjeta. Shqiptaret, me nje armatim modern, qe nuk do t’i mungoje me kurre, ne asnje periudhe historike, jane ne gjendje, jo veç te thyejne bandat e deshperuara serbo-ruse, por jame ne gendje dhe shume te gatshem t’i japin, veçmas rusise, pergjigjen perfundimtare, nese nuk moren mesim nga epoka e ,, Pasha Limanit”…Kete ndyshim rradikal te forcave ne teren, askush nuk duhet shperfille, aq me pak t’i krahasoje me kryengritesit duarthate te Katalonise se pushtuar…Kesaj te fundit, varesisht nga zhvillimet politike ne raport Shqiptare – Borrele, dy shtetet shqiptare duhet t’ia njohin pavaresine nga spanja e ultranacionalisteve e kallepit te borreleve…Jemi absolutisht kunder konflikteve, por absolutisht nuk do te lejojme qe çmimin e mosmarreveshjeve te kujtdoqofte neper bote, ta paguajne teritoret shqiptare…

Loading...
loading...











Loading…


loading…