F.C Struga-Korab,finalja për “Kupën Regjonale” ,paratë e hyrjes shkojnë për vajzën e lënduar!

Të premten ne ora 16:00 në Stadiumin e Qytetit luhet ndeshja finale e kupës regjionale te Struges ndërmjet F.C.Struga-Korabi.

Hyrja 50 den dhe paratë e grumbulluara do te jepen donacion për te ndihmuar vajzën nga Vërbjani e cila pësoi lëndime të rënda pas një zjarri në shtëpinë e saj!
#forcaStruga #forcaElifeIseniStrugaLajmStrugaLajm

 StrugaLajm

In : Aktuale, Sport

Loading...
loading...