Facebook paralajmëron: Vendosni foton tuaj, përndryshe do ua mbyllim llogaritë

Facebook kërkon që përdoruesit e tij të ngarkojnë një foto të qartë të fytyrës së tyre pasi përndryshe paralajmëron mbylljen e llogarisë.
Kjo bëhet për shkak të sigurisë dhe të verifikimit të llogarisë së facebook. Sistemi i ri kërkon që përdoruesit të ngarkojnë një fotografi të vetes që tregon qartë fytyrën e tyre, për të provuar se janë ata në të vërtet pas adresës së tyre duke shmangur kështu adresat fallco.

Testi i fotos ka për qëllim të ndihmojë Facebook “të kapë aktivitetin e dyshimtë në pika të ndryshme të ndërveprimit në vend”.StrugaLajm








Loading…


loading…