Familja Mazari kujton Komandant Strugën!

Me mall, e dhimbje të thell kujtojm 11 korrikun e vitit 2005 nga familja  Mazari  e cila vèndosi lule te shtatorja e KOMANDANT STRUGËS, Kom i parë i UÇK. Për të shpreh dhimbjen për KOM STRUGËN dhe Dëshmorëve tè kombit. “Kurse ju Luftètaréve e Bashkëluftètarëve fat, shëndet për ti materializu idealet e Dëshmorëve. Zoti t’i bekojë shqiptarët” tha Nazim Mazari babai  i Nuri Mazarit-Komandant Strugës.(Strugalajm.com)

StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...