Fatmir Emushi reagon ashpër për prerjen pishave te Shtëpia(Spitali) e Shëndetit në Strugë:Turp, Papërgjegjësi e paparë

Kryetari i Besës në Strugë, Fatmir Emush ka reaguar për prerjen e pishave në oborrin e Shtëpisë së Shëndetit dhe Spitalit të Strugës.”Pse i gjithë ky mllef ndaj asaj që na mbanë në jetë!
Aq të ishim kundër vetvehtes!Turp Papërgjegjësi e paparë”ka shkruar ai.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...