Fatmir Limani:Në Maqedoni ka 800 mijë shqiptar nëse numërohen drejtë

🟢 ME RIPËRSËRITJE TË REGJISTRIMIT NGA 2.500.000 BANORË
(numërimi i bërë pa përjashtime, do të dukej):

🔷️MAQEDONAS:
1.050.000

🔷️SHQIPTARËT:
800.000

🔷️ROM:
250.000

🔷️TURQ:
170.000

🔷️BULLGAR:
70.000StrugaLajm

🔷️BOSHNJAK:
60.000

🔷️TË TJERË:
100.000

🔶️*Ps: Gjithnjë dhe sipas meje, dëbimi i popullsisë nga vendi, dëmtoi të gjithë etnitetet, por numërimi dallash dhe me marrëveshje mes LSDM/BDI-së, dëmtoi në mënyrë të papeshuar etnitetin:
Rom, Turk, Boshnjak, Serb, Bullgar, Vlleh.., etj.

F.B.L.

In : Aktuale

Loading...
loading...