Fatmir Limani:SPASTRIM I VENDIT NGA KARADYZEN ALI-BEU !

⚫️ SPASTRIM I VENDIT NGA KARADYZEN ALI-BEU !

🔷️ Blegtoria në zhdukje nga fakti i mosdhënies së subvencioneve në kohë të caktuar të gjithë atyre që nuk janë farefis me Karadyzenin.

🔷️ Bujqësia në kolaps sepse produktet vendore janë të pambrojtura nga importimi i mallërave në mënyrë të (pa)kontrolluar nga pushtetarët, të cilët ndajnë hise me tregëtarët.

🔷️ Fabrikat e dikurshme të falimentuara, për të krijuar mundësi përvetësimi nga oligarkët partiak, të cilat më pastaju mbeten si tradhëgimi farefisit të tyre.

🔷️ Prodhimtaria në rënie dhe papunësia në rritje, fakte të cilat ndikojnë që shkalla e migrimit të arrijë nivele të frikshme dhe vendi ynë, të mbetet i zbrazur për shkurt kohë.StrugaLajm

🔷️ Drejtësi e cënuar nga gjykatës të korruptuar, fenomene të përkrahura nga prokuroria, policia dhe politikanët e lidhur me kriminelët.

🔶️ Vendet e udhëhequra nga krijesa me tipare oligarku, përfundojnë me ndëshkime në sheshe të stërmbushura popullore.

F.B.L.

In : Aktuale

Loading...
loading...