Faton Murati,merr pjesë në ekspozitën fotografike “Magjia e peizazhit” në Pogradec

Ekspozita ” Magjia e peizazhit ” Pogradec
Diten e shtune ne date 24 tetor,ora 17.00 ne sallen e Galerise se Arteve,ne Qendren Kulturore ” Lasgush Poradeci ” ne Pogradec çelet ekspozita ” Magjia e peizazhit ” me.32 fotografi te bukurive natyrore te trevave mbare shqiptare. Mes 10 pjesmarësve fotograf në ekspozitë pjesmarës është dhe fotografi Strugan Faton Murati.
Mos mungoni…StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...