Feldman sjell teknologjinë zvicerane të Lamellave në Strugë

Feldmann-Suisse eshte Prodhuesi specialisti juaj me produkte inovative te cilesise se larte Zvicrane ne lemine e sistemeve mbrojtëse nga dielli dhe moti, me shërbim profesional në Maqedoni, Shqiperi dhe Kosove.
Kompania ‘’Feldmann’’ ndodhet në Zonën Industriale në Strugë në rrugën e Morovishtit kjo kompani falë teknologjisë më të fundit zvicerane prodhon roleta nga alumini Lamella Zvicerane, Tenda, Pergolla dhe produkte Textile vertikale.

 

 

 

StrugaLajm
Loading…


loading…