“Femrat shqiptare” nga Suedia, shpërndajnë 40 paketa ushqimore në Strugë

40 paketa ushqimore me vlerë 2000 € u shpërndanë sot në Strugë dhe rrethinë.

Kjo organizatë ka vite që vepron në Shqipëri, Kosovë dhe së fundmi edhe në Maqedoninë Veriore.
Organizata financohet nga mërgimtarët shqiptarë në Suedi dhe udhehiqet nga femrat e emancipuara dhe të integruara në sistemin Suedez.

Loading...
loading...Loading…


loading…